Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Importator Dahua in Romania : Atu Tech

Atu Tech: Importator oficial Dahua in Romania.

Da, pentru a garanta clientiilor nosti produse de calitate la un pret competitiv, suport tehnic specializat si termene scurte de livrare a produselor, dar si de rezolvare a garantiilor, la inceputul lui 2020 Atu Tech s-a alaturat familiei Dahua, ca partener distribuitor autorizat in Romania. 

Impreuna putem sustine proiecte de securitate complexe, bazat pe experienta comuna, putem duce la bun sfasit orice proiect indiferent de complexitatea si amploarea lui.

Dahua, unul dintre principalii jucatori din piata globala de CCTV, este promotorul tehnologiei si inovatiei in domeniul securitatii, activeaza in foarte domenii conexe securitatii si smart industry, promovand solutii inteligente si puternice.

Despre Zhejiang Dahua Technology Co. Ltd. (Dahua Technology)

Dahua, pe scurt, este un furnizor de solutii si servicii inteligente IoT video-centric. Bazat pe inovatii tehnologice, Dahua Technology ofera solutii, sisteme si servicii de securitate end-to-end pentru a aduce valoare adaugata operatiunilor de securitate ale oraselor, in managementul corporativ si in vietile consumatorilor finali. Cu peste 16.000 de angajati, dintre care peste 50% din acestia in departamentul de cercetare si dezvoltare, solutiile, produsele si serviciile Dahua sunt prezente in peste 180 de tari si regiuni. De la lansarea primului DVR incorporat cu 8 canale din industrie in 2002, Dahua Technology s-a dedicat inovatiei tehnologice si a crescut continuu investitiile in cercetare si dezvoltare, alocand aproximativ 10% din veniturile sale anuale din vanzari in aceasta directie.

Compania continua sa exploreze oportunitati emergente bazate pe tehnologii video IoT si a stabilit deja o directie inspre o viziune automata, sisteme de videoconferinta, drone profesionale, placi de inmatriculare electronice, RFID si robotica etc.

Dahua Technology are o retea de peste 200 de birouri zonale in China, precum si 54 de filiale si reprezentante care acopera Asia Pacifica, America de Nord, Europa, Africa si alte regiuni pentru a oferi clientilor servicii rapide si de inalta calitate. Produsele Dahua sunt prezente pe scara larga pe pietele verticale cheie, cum ar fi securitatea publica, traficul, comertul cu amanuntul, serviciile bancare si financiare, energie etc. Au fost implementate numeroase proiecte majore cu solutii si produse Dahua, iar printre acestea se numara: China International Import Expo, Jocurile Olimpice de la Rio, Summitul Hangzhou G20, Summit-ul ASEAN, metroul Recife din Brazilia, precum si multe altele.

In calitate de intreprindere nationala de inalta tehnologie, Dahua Technology a devenit o companie de succes, cotata la bursă din Shenzhen (SZSE: 002236) in mai 2008. Detinand un centru national de cercetare post-doctoral, Dahua Technology serveste ca centru tehnologic de intreprindere, certificat la nivel national si dezvolta proiecte inovatoare la nivel national. A infiintat succesiv laboratoare comune cu UL si SGS si are 4 proiecte nationale ale programului Torch, 5 proiecte nationale de industrializare de inaltă tehnologie, precum si 2 proiecte nationale „Electronice de baza, cipuri de uz general de ultima generatie si programe fundamentale de software”.

Compania a solicitat peste 2100 de brevete, inclusiv peste 100 de brevete internationale. Dahua Technology a fost clasata pe locul 2 pe piata globala a echipamentelor de supraveghere video si CCTV conform unui raport IHS din 2014 si a fost clasata pe locul 2 in „2018 a & s Security 50”.

Misiunea Dahua

Angajata in misiunea „Asigurarea unei societati mai sigure si a unei vieti mai inteligente”, Dahua Technology va adera la valoarea de baza centrata pe client, va oferi pietei calitate si servicii excelente, pentru plus-valoare clientilor si va depune eforturi neincetate pentru a construi o societate sigura, inteligenta, convenabila si eficienta.

Atu Tech impreuna cu Dahua pot realiza proiecte complexe, dar si proiecte rezidentiale cu un grad ridicat de calitate si complexitate. Portofoliul Atu Tech de produse Dahua este unul larg si complex, motiv pentru care va stam la dispozitie cu consiliere gratuita pentru crearea de proiecte eficiente care sa asigure securitatea dorita.

atutech • November 18, 2020


Previous Post

Next Post