Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Intalnire la Lisabona cu distribuitorii Hikvision din Europa

“Nu este cel mai puternic din specia care supravietuieste, nici cele mai inteligente, ci cel mai receptiv la schimbare.” (C. Darwin). Acest citat a fost împărtășită de Jiangfeng Zhi, președintele la Hikvision Europe BV publicului în timpul evenimentului de două zile dedicate întâlnire primele distribuitori europeni a avut loc la Lisabona, la douăzeci și trei au 24 aprilie 2015.

Hikvision a fost mereu imbunatatirea produselor sale, de marketing și de poziționare, căutând să anticipeze tendințele viitoare. Această atitudine a condus la o adaptare strategie, conducând astfel societatea chineză, vânzările lider în propria țară, de a extinde peste mări cu rezultate excelente. Să menționez câteva cifre: un venit din vânzări de 2820000000 de dolari în 2014, 13.000 de angajați, 4800 ingineri R & D.

În numele transparenței și relații strânse cu partenerii, șase invitați speciali s-au dat o șansă de a vorbi, ca urmare a introducerii de Administratie lor Hikvision Vanzari respective din Italia, Nord-Vest Europa, Europa Centrală și de Est, Marea Britanie, Israel și Rusia. Fiecare dintre acești distribuitori comun poveste și a sentimentului de apartenență la familia Hikvision lor.

Keen Yao, Director Marketing International, a subliniat în repetate rânduri importanța acestui eveniment. Este clar că, având în vedere poziția puternică de linii de produse, compania ar trebui să vizeze consolidarea relației o firmă, de încredere și foarte de cooperare cu clientii sai, adică distribuitori în întreaga Europă.

Dar e mai mult: Hikvision nu se bazează doar pe intuiția managerilor și a competențelor de distribuitorii săi, dar și pe experiența și cunoștințele furnizate de compania de cercetare IHS.Securitate & Fire Market Analyst Aaron Dale a adus cifre și tendințelor pieței pentru următorii ani.Având în vedere scăderea vânzărilor de camere analogice, este acum confirmată creșterea doua generație dispozitive CCTV HD, cum ar fi tehnologia TVI, iar creșterea transferurilor camere IP. În 2013 cota de piață a ajuns la Hikvision Global 11%. Dale atins ulterior pe tema piete cheie verticale pentru Europa. O atenție deosebită trebuie să se acorde pe piețele rezidențiale și de consum, care va implica în cele din urmă ambele sisteme traditionale de supraveghere video și de monitorizare Acasă / Smart Home Supraveghere video.

O cină festivă fermecător organizat la Palatul Xabregas de la Lisabona a fost punctul de cotitură al aceste două zile: o ocazie pentru crearea de rețele și asistarea la ceremonia de premiere de distribuitori care au fost invitați pe scenă pentru a primi o recunoaștere pentru performanțele de creștere, suport tehnic pentru clienti sau chiar relația pe termen lung cu Hikvision.

A doua zi a fost apoi concentrându-se pe în profunzime prezentari pe tehnologii și produse. Liniile HD inteligente și Turbo au fost complet explicate. Asta e, de asemenea, că, împreună cu o activitate foarte mare brand awareness, compania își propune realizarea unei așa-numitul “de sensibilizare produs gama”. Această strategie va fi și mai vizibile pe expoziții de securitate viitoare, spectacole rutiere și evenimente.

A & S Italia a fost invitat în calitate de partener media al evenimentului, fiind, de asemenea, un reprezentant al A & S International și asmag.com platforme digitale (Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd.). A & S este o grupare care acordă o atenție deosebită evoluției pieței de securitate, cum ar fi cea care Massimiliano Troilo (Director de Marketing UE) definit ca o tendință de “convergență”, mai degrabă decât simpla “integrare”. Nu este un secret că acum vânzătorii încearcă să ofere o gamă completă de soluții, de la CCTV pentru a accesa controlul și intruziune.

atutech • May 9, 2015


Previous Post

Next Post