Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Marea Britanie: O camera de supraveghere la 11 cetateni

E bine stiut apetitul autoritatilor din Marea Britanie pentru sistemele de supraveghere video, iar aceasta statistica situeaza Marea Britanie in topul tarilor Big Brothers.

Autoritatea Industria de Securitate britanic ( BSIA ) estimează că sunt de până la 5,9 milioane de camere de televiziune cu circuit închis din țară , inclusiv 750.000 în “Locațiile sensibile” , cum ar fi școli, spitale și case de îngrijire .
Se estimeaza un maxim cate o camera de supraveghere pentru fiecare 11 oameni din Marea Britanie , deși BSIA a declarat că cifra mai probabil a fost de 4,9 milioane de camere în total , sau cate o camera supraveghere pentru fiecare 14 de oameni.
Ambele proiecții au fost mai mari decât estimările anterioare care au variat între 1,5 milioane și patru milioane .
Simon Adcock , aBSIA , a declarat : ” Acest studiu reprezinta cea mai cuprinzătoare și până la data de studiu întreprins în numărul de camere CCTV în uz în Regatul Unit .

” Deoarece nu există nici o singură sursă sigură de date nu poate fi niciodată număr considerat ca fiind cu adevărat corecte , dar mijlocul din gama sugerează că există aproximativ cinci milioane de camere . “

El a adăugat : ” scheme CCTV eficiente sunt o sursă neprețuită de detectare a criminalității și dovezi pentru poliție . De exemplu , în 2009, 95 la suta din cazurile de crimă Scotland Yard folosit imagini CCTV ca probe . ”
Dar Nick Pickles , director al campaniei intimitate Big Brother Watch, a declarat : ” Acest raport este un alt memento puternic a modului în afara controlului culturii noastre a devenit supravegherea.
” Cu potențial mai mult de cinci milioane de camere CCTV în întreaga țară , inclusiv mai mult de 300.000 de camere în școli , sunt monitorizate în așa fel încât puțini oameni ar recunoaște ca o parte a unei societăți democratice sănătoase .
” Acest raport ar trebui să fie un semnal de alarmă în sus că în Marea Britanie modernă există oameni cu funcții de răspundere , care par să se gândească ” 1984 ” a fost un manual de instrucțiuni . ”
Sondajul a inclus toate camerele în zone publice și private , indiferent dacă imaginile sunt înregistrate sau urmarit “live” .
Se estimează că sunt între 291000 și 373000 camere în școlile din sectorul public , plus încă 30.000 la 50.000 în școli independente .
Cabinete si centre de sanatate au estimat o 80.000 de 159,000 , în timp ce se crede a fi între 53.000 și 159.000 camere în restaurante , a declarat ca raportul .

atutech • November 13, 2014


Previous Post

Next Post