Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Milestone ofera solutii de recunoastere a placutei de inmatriculare auto

Milestone Systems , compania platformă deschisă în programe de gestionare video IP (VMS), anunță XProtect LPR 2015 cu disponibilitate generală pentru 15 aprilie.

Ca un add-on componente complet integrat de Smart Client XProtect®, versiunea 2015 a XProtect LPR prevede personalizate domenii Lista meci și de o capacitate extinsă de raportare.
Acest împuternicește nu numai operatorii pentru a lua deciziile corecte la acordarea accesului vehiculelor, ea permite, de asemenea, documentare ușor de vehicule recunoscute cu detalii complete, miniaturi video și
a plăcuțelor de înmatriculare prim-planuri.

Cu noul său expert de configurare și documentație vastă localizate, XProtect LPR 2015 este mai ușor ca niciodată pentru a seta și configura, asigurând în același timp o mai mare precizie de recunoaștere cu un nou proces de tuning condus instantaneu.

2015 ediție a XProtect LPR funcționează cu 13 de noi module de recunoaștere optimizată țări și acoperă o arie geografică extinsă de peste 100 de țări și prevede în total.

Atac și extensibil cu tehnologie platformă deschisă
XProtect LPR 2015 permite clienților să automatizeze acțiuni, ceea ce reduce nevoia de intervenție manuală. Exemple de astfel de reduceri de costuri includ:

* Controlul porti la instalațiile automatizate
* Automatizarea de taxare porti mod / autostrada
* Identificarea autoturisme aparținând clienților VIP pentru benzinării sau mall-uri
* alerte expediere, în cazul în care sunt detectate masini negre listate

Utilizarea SDK Milestone Integrare Platforma XProtect LPR pot fi integrate cu sisteme externe si aplicatii se extind și mai mult gradul de utilizare a sistemului. Exemple de acest lucru ar putea fi:
* aplicații statistice și aplicații de business intelligence
* Privind în sus informații proprietar în bazele de date naționale ale vehiculelor pentru integrarea cu CRM sau alte sisteme relevante
* Gestionarea listelor de înmatriculare în mod automat cu informații de la sisteme externe

Complet integrat – productivitatea muncii optimizat
XProtect LPR este complet integrat cu Clientul XProtect inteligent în cazul în care funcționalitatea de înmatriculare poate fi folosit perfect cu hărți, management de alarmă și alte funcții în cadrul XProtect inteligent de Client A dedicat LPR jurnal de evenimente prezintă instantaneu de plăcuțe de înmatriculare detectate și cadouri informațiile împreună cu aparatul de fotografiat aferente.

New Raportarea Funcția
XProtect LPR 2015 poate documenta cu ușurință vehiculele recunoscut într-un raport XProtect LPR care îndeplinește criteriile de căutare și filtrare definite de utilizator. Raportul PDF include miniaturi video ale vehiculelor recunoscute, close-up a plăcilor de licență, lista cu partida informatii si detalii despre timp detectare a zilei.

Lista avansata meci manipulare
XProtect LPR utilizează liste meci la categoria și stabili acțiunile de plăcuțe de înmatriculare detectate. Exemple de astfel de liste personalizate pot fi liste de mașini furate, vizitatorii așteptate sau clienții prioritare.

Câmpuri personalizate din listele meci permite de a lega vehicul suplimentar, conducător auto sau informații proprietar pe o placă specific de licență. Această informație este prezentată automat în interfața cu utilizatorul Client XProtect inteligent sau în rapoarte, ori de câte ori special plăcuța de înmatriculare este recunoscut. Noul modul XProtect LPR sprijină, de asemenea, metacaractere în înmatriculare listă de potrivire, care se ocupă de masini cu informații înmatriculare similare.

Listele de meci pot fi gestionate prin interfața Client XProtect inteligent, în cazul în care operatorii pot adăuga și elimina numere de înmatriculare a vehiculelor la listele selectate, făcându-l ușor pentru a se asigura că listele sunt întotdeauna pe deplin actualizate.

Ușor de configurare
Cea mai nouă asistentul de configurare ghiduri integrator de sistem prin pașii de configurare și oferă recomandări pentru setările de configurare și instalare fizic. Precizie înaltă recunoaștere este asigurată printr-un nou proces de reglare condus instantaneu.

“Noua versiune a XProtect LPR ne permite să fie agil și de a reacționa în timp util la cererile în creștere în marcate de LPR-soluții integrate extrem de automatizate și. Vedem o nevoie tot mai mare de recunoaștere înmatriculare automata in-o gamă largă de domenii de aplicare. “Spune Bjørn Eilertsen, vicepreședinte al Corporate Produse Business Unit la Milestone Systems. “XProtect LPR 2015 prevede posibilitatea pentru partenerii de canal Milestone de a explora noi posibilități dincolo de domeniul de securitate tradițional.”

atutech • April 14, 2015


Previous Post

Next Post