Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

MOBOTIX lanseaza noi camere termice din seria radiometrie termică

MOBOTIX a lansat o noua serie de produse camere de supraveghere video de exterior cu tehnologie termică, echipat cu un nou tip de tehnologie de detectare termică pentru a realiza evenimente automate, în funcție de temperatura absolută în -40 ° C până la + 550 ° C. Aceasta noua tehnologie este perfect pentru a genera alarme automate, definite de limitele temperaturi sau domenii de temperatură, care este vital pentru a detecta potentiale de incendiu sau surse de căldură. În același timp, Mobotix oferă o actualizare de software gratuit pentru a face upgrade camere termice existente cu măsurare punctuală termică în centrul imaginii.Aceasta noua tehnologie este perfect pentru a genera alarme automate, definite de limitele temperaturi sau domenii de temperatură, care este vital pentru a detecta potentiale de incendiu sau surse de căldură.

În intervalul de temperatură disponibile de -40 ° C până la + 550 ° C și o sensibilitate termică de 0.05 ° C (NETD = 50mK), diferite condiții de temperatură pot fi ușor definite în cadrul noului TR (radiometrie termică) fereastră sau pe toată senzor imagine cu o precizie tipică de ± 10 ° C. Până la 20 mai multe evenimente de temperatură poate fi definită în același timp. La fața locului de măsurare, care masoara legate de 4 pixeli la centrul imaginii de temperatură, este, de asemenea, îmbunătățit în noi produse TR termic cu o precizie tipică de ± 10 ° C. Aceste noi versiuni vor ajuta la prevenirea daunelor mai mari în spații industriale și comerciale, la site-uri de producție și logistice, instalațiile de reciclare, păduri, etc.

MOBOTIX radiometrie termică (TR) este disponibil în popular M15, și, ca un modul de senzor în sistemul dual camera S15. În plus, TR este de asemenea disponibil ca S15 PT-mount cap senzor. Ambele module termice S15 poate fi configurat ca sistem termic dublu pentru utilizare cel mai flexibil sau ca o combinație perfectă de tehnologie senzor termic și optic pentru a asigura cele mai fiabile rezultatele de detectare și de verificare vizuală, în același timp.

atutech • October 23, 2015


Previous Post

Next Post