Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Mobotix Mobile App – Scurt rezumat

Aplicație mobilă Mobotix de vă permite să vizualizați sistemul de supraveghere video Mobotix la distanță de un smartphone sau tabletă. Aplicația gratuită, inclus cu orice camera Mobotix sau sistem cu un firmware de 4.1.4.70 sau mai mare, ofera mai multe caracteristici pentru a maximiza experiența de vizionare. Cititi mai multe despre această aplicație de ultimă oră de mai jos.

Imagini de înaltă rezoluție: Utilizatorii pot aștepta imagini de înaltă rezoluție a sistemului lor de camera Mobotix. Veți putea vizualiza direct ultra-clare și video înregistrate oriunde te duci.

Numeroase funcții de căutare: naviga rapid prin imagini specifice pentru a găsi exact ceea ce căutați pentru – căutare funcții vă permit să găsiți evenimente chiar și în modul de înregistrare continuă.

Redare Convenabil: App vă oferă posibilitatea de a reda clipuri video externe MxPEG.

Controla mai multe camere: Cu Mobotix Mobile App, puteți controla și vizualiza mai multe camere simultan.

Alerte Eveniment: Primiti atentionari direct de pe dispozitiv sau tabletă mobil datorită Alerte Event, o funcție care vă anunță dacă camera este falsificat sau o alarmă este declanșată.

De control Image Settings: se adapteze cu ușurință imagini pentru a optimiza vizibilitatea. Setările de imagine de control, cum ar fi luminozitatea și contrastul.

Pentru sisteme de supraveghere video cu aplicatii de mobil comanda pe a2t.ro

atutech • July 18, 2015


Previous Post

Next Post