Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Noul VMS de la Synology aduce simplitate in utilizare

Noul VMS de la Synology aduce simplitate in utlizare . Utilizare ca si NVR pentru sisteme de supraveghere IP

Cu supraveghere IP din ce în ce mai popular, iar utilizatorii se confruntă cu nevoi mai complexe de management video, furnizori de hardware tradiționale au lansat soluții pentru a satisface aceste nevoi. Un exemplu este Synology, un producător de dispozitiv de stocare, care a dezvoltat, de asemenea, propriul software de gestionare video (VMS) pentru a ajuta utilizatorii sa obtina diverse obiective.

Recent, compania a anuntat un upgrade, Stația de Supraveghere 7.1 Beta, care vine cu funcționalitate extinsă și interfață îmbunătățită de utilizare. “Noile caracteristici au fost nevăzut în versiunea anterioară 7.0 și îndeplini nevoile clientilor de la utilizatori acasă DIY pentru a proiecta implementări peste verticalele”, a declarat Chad Chiang, PM la Synology.

Printre noile caracteristici incluse în softului  de supraveghere 7.1 Beta sunt:

  • RTSP (Real Time Streaming Protocol) suport, care optimizează performanța video de streaming de și oferă o experiență mai lină atunci când supravegherea vizualizați feed-uri prin intermediul Station supraveghere, precum și DS cam pe dispozitive iOS.
  • Suport multicast, care reduce volumul de muncă al Synology RNV, precum și banda de rețea.Feed-uri video pot fi transmise la mai mulți clienți printr-un singur transport, folosind un router care acceptă Group Management Protocol Internet (IGMP).
  • Optimizat de baze de date Station supraveghere, care crește eficiența transmisiei de date între serverele centrale sistem de management gazdă și de înregistrare.
  • Nou mecanism de alertă, care evidențiază evenimente direct pe e-hartă sau vizualizare live, astfel încât nici un singur eveniment va merge lipsesc sau neobservate.
  • Un ecran de notificare mai flexibil, care să permită personalului de securitate pentru a personaliza și a afișa numai jurnalele de evenimente utile.
  • Suport ONVIF extins, permițând Stație de Supraveghere 7.1 pentru a co-locul de muncă cu ONVIF dispozitive profilul lui G. Sprijinul său profilul lui a fost, de asemenea, extins.

Potrivit Chiang, Echipamentele de supraveghere video de exterior HD in seturi poate sprijini Nr camera oriunde între cinci și 1000, făcându-l potrivit pentru diferite segmente de la case pentru întreprinderile mici pentru întreprinderile.

“Pentru mulți utilizatori, ei sunt pe primul loc la noi pentru NAS dispozitive de stocare de fișiere simplă și management. Apoi, văzând soluția noastră de supraveghere, ei cumpara aparate foto și să pună în aplicare un mediu de supraveghere la scară mică în casele lor “, a spus Chiang. “În ceea ce privește proiectele, soluția noastră este văzut la întreprinderi, hoteluri, scoli, si agentii guvernamentale.”

Pentru Synology, Stația de Supraveghere ofera un plus de valoare pentru utilizatorii care doresc mai mult de la dispozitivul de stocare. “Prin dezvoltarea de software, putem ajuta să face mai mult, și sunt fericiți”, a spus Chiang.

“De fapt, noi am fost primul producator de stocare pentru a oferi software de management video utilizatori. Dar, așa cum trecerea timpului, tot mai mult de colegii noștri au început să facă acest lucru “, a adăugat el. “În cele din urmă, prietenos, web-based interfața cu utilizatorul și funcționalitatea extinsă sunt ceea ce setat Station supraveghere în afară de alții.”

Noua actualizare este încă în curs de studii beta, și Synology va lansa statia de oficial de Supraveghere 7.1 la mijlocul lunii octombrie, a spus Chiang.

Soluție pentru retaileri la camerele de supraveghere pentru aplicatii profesionale de la Atu Tech 

Synology intentioneaza sa lanseze un nou NVR care vizeaza in mod specific cu amănuntul, dintre care mulți cer un singur dispozitiv pentru toate nevoile lor de supraveghere și de gestionare.

Potrivit Chiang, pe lângă putere și Internet porturile care sunt tipice de toate recordere Synology, noul NVR216 include o ieșire suplimentară HDMI care poate fi legat cu un monitor. În acest fel, retailerul mai are nevoie de un nu PC sau laptop suplimentar pentru a rula de supraveghere, a spus el.

Synology intentioneaza sa lanseze noul produs în al patrulea trimestru al acestui an, a spus el.

atutech • September 21, 2015


Previous Post

Next Post