Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Platformele de supraveghere Open Source, vulnerabile la atacurile Hackerilor

CEO al firmei de supraveghere Mobotix a exprimat ingrijorarea cu privire la graba spre tehnologie open – source pe piata de supraveghere video

Adresându-se jurnaliștilor adunați la companiei Kaiserslauten HQ Klaus Gesmann a recunoscut că societatea a fost indecis despre executarea cu turma pe motive de securitate . ” Am discutat de mai multe ori , dar până acum nu avem nici App Store pentru camerele noastre “, a declarat Gesmann , care a fost numit CEO în luna februarie .

” Procesele camerele ce se execută sunt foarte critice – este camera video  de securitate . Știm că unii dintre concurenții noștri au deschis platforma lor la aceste aplicații , așa că va aștepta o scurgere de securitate .

” Am auzit despre aparate foto din Asia , care au instalate bug-uri Heartbleed așa , suntem un pic conservator pe această temă . ” Dar Gesmann , care a vorbit deschis despre strategia și provocărilesocietății într-o masă rotundă amplu , nu a exclus out emularea Axis Communications și multe alte producători care oferă accesul terților la camerele sale . ” Suntem rulează sisteme Linux astfel încât nu există nici o problemă tehnică , cu excepția problemele de securitate . Poate anul viitor o vom face . “

MOBOTIX nu deschide interfața de programare a aplicațiilor (API ) unor terțe părți , a spus Gesmann . ” Avem un kit de dezvoltare software pe care le puteți descărca pe site-ul nostru . Desigur, ai nevoie de câteva cunoștințe de bază de dezvoltare de software, dar aș spune un inginer calificat poate integra o camera MOBOTIX în 15 minute .

MOBOTIX este o companie suficient de curajos pentru a sfida o serie de tendințe din industrie – nu în ultimul rând abordarea neobișnuit de distribuție . ” Pentru noi este foarte important pentru a obține două etape de distribuție . În primul rând , suntem în căutarea pentru cele mai bune distribuitori într-o țară , pentru un lot de așa -numitele parteneri pe două niveluri , integratori de sistem și așa mai departe .

” Primul pas este de a le convinge conceptului descentralizate , apoi sa le motivați și instruiți . Apoi îi va ajuta să câștige primul lor proiect și instala aceste proiecte și așa mai departe . ”

Compania detine conferințe anuale pentru a promova și de a gestiona relațiile cu distribuitorii sai . ” În NPC-urile [ conferințe partenere național ] și IPC [ conferințe internaționale partenere ] sunt cele mai importante instrumente pentru a obține oameni noi în comunitate”, a spus Gesmann . ” Ea ne dă posibilitatea de a vedea toți partenerii noștri în timpul unul sau doi ani , să-i actualizate, pentru a obține cele mai recente tehnologii pentru a le și modificări în cadrul tehnologia noastră și așa mai departe . Este important pentru noastre de nivel – doi parteneri să se clarifice clienților lor că este ceva ce nu se poate compara cu o camera foarte ieftin de pe piața asiatică . ”

Nu este vorba doar de abordare MOBOTIX la distribuție , care este descentralizată , la fel de site-ul său explică : Spre deosebire de alte sisteme [ … ] un calculator de mare viteză și dacă memoria este necesar , pe termen lung digital ( MicroSD Card ) este construit in fiecare camera , care oferă mai multe zile de timpul de înregistrare . Centrul de control videoPC și servesc acum doar pentru vizualizarea și controlul camerelor PTZ ( ) , nu pentru analiză sau înregistrare . Acest lucru face inutil să cumpere scump software de management video, ca cele mai importante și mari consumatoare de calculator funcțiile sunt deja integrate în camerele MOBOTIX

Mobotix

atutech • January 5, 2015


Previous Post

Next Post