Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Rolul unui dvr standalone

Rolul unui dvr standalone in supravegherea video . In acest material incercam sa explicam pentru necunoscatori care este rolul unui inregistrator digital DVR Standalone.

Sistemul de inregistrare DVR standalone, este cunscut in principal ca are rolul principal de a inregistra. Da are functia de inregistrare, dar numai. Din punct de vedere constructiv, dvr-urile se produc : dvr 4 canale, dvr 8 canale, dvr 16 canale, dvr 32 de canale. Numarul de canale reprezinta defapt cate camere de supraveghere analogice accepta ca intrare.

Functii explicate

  1. Functia de inregistrare :  Dvr-ul standalone inregistreaza imaginile provenite de la camerele de supraveghere. Inregistrarile se codeaza in diverse formate H264, si mai nou H265. Inregistrarile se pot face in mai multe moduri : continuu, la orar, sau cu detectie la miscare. Cea mai folosita metoda de inregistrare este cu detectia la miscare. Asta presupune setari de zona si sensibilitate pe fiecare canal in parte. Stocarea inregistrarilor se face in principiu pe dispozitive de stocare HardDisk cu capacitati de stocare variabile. Acesta se alege functie de durata de timp pe care vrem sa o stocam.
  2. Functia de vizualizare centralizat local :  Va permite vizualizarea locala pe un monitor sau televizor a camerelor de supraveghere in forma centralizata, in diverse impartiri a ecranului. Va permite si de setarea unor tururi de defilare a anumitor camere de supraveghere la anumite intervale de timp.
  3. Functia de streaming : Mai precif functia de trimitere la distanta a imaginilor sau inregistrarilor video , avand ca suport de transmitere internetul. In acest moment aceasta functie este foarte folosita, cei mai multi utilizatori avand telefoane mobile de tip smart care accepta aplicatii de vizualizare si setare pentru imaginile provenite de la aceste dvr-uri standalone.

atutech • November 13, 2014


Previous Post

Next Post