Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Securitate de-a lungul anilor: Încetinirea economiei și accelerarea produse low-cost

Economia globală a rămas în Dire Straits din 2007 în ciuda încercărilor majore de recuperare. Industria de securitate, împreună cu alte câteva alte sectoare, au luat, de asemenea, un hit în creștere de atunci. Dar spre deosebire de o mulțime de alte industrii, încetinirea a văzut fenomen nou in piata de securitate – o penetrare puternică piață globală a producătorilor chinezi.

“Evoluția companiilor asiatice, în principal, din China, a fost într-adevăr beneficiat de contextul economic”, a declarat Alberto Bernabe, CEO al Spaniei pe baza de CCTV Center. “Piata a apreciat soluții low cost, mai degrabă decât de calitate, servicii sau valoare adăugată. Cred că cele mai multe dintre marile companii chineze au reușit să profite de această creștere rapidă să se poziționeze într-un segment mai profesionist, crearea și adaptarea produselor lor pentru a se potrivi nevoilor reale ale pieței din diferite țări. “

Dar în timp ce o astfel de schimbare în direcția de piață a ajutat producătorii de produse low-cost, la fel nu poate fi spus despre distribuitorii. Bob Mesnik, președintele Kintronics New York au indicat că în timp ce producătorii de low-cost au impulsionat vanzarile, nu a fost faptul că de ajutor de afaceri canal.

“Prețuri mai mici camera de producătorii chinezi au crescut acceptarea și cantitatea de camere IP vândute”, a spus Mesnik. “Pe de altă parte, deoarece camerele au devenit mai mult o marfă, marjele de profit au scăzut.”

Cele mai multe distribuitori, la rândul lor, au răspuns la această schimbare și să vină cu strategii pentru a acoperi riscurile. Bernabe declarat ca firma sa a răspuns la această schimbare în piață prin împărțirea strategia lor de vânzare în două linii, una pentru proiectele și cealaltă pentru vânzarea low-cost cu nicio ofertă cu valoare adăugată.

Vorbind de-a lungul liniilor similare, Mesnik adăugat că Kintronics a recunoscut că ei nu pot vinde doar CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO și să diversifice și să adăugați alte produse IP pentru a crea sisteme noi și mai eficiente de securitate.

Dar spre deosebire de Bernabe, Mesnik atribuie prețurile au scăzut și comodificarea crescut de echipamente de securitate, în principal de ciclul natural al afacerii. Potrivit acestuia, produsele trec prin fazele de introducere, creștere, maturitate și declin și industria de securitate este în prezent în faza de maturitate, în cazul în care poate fi de așteptat prețuri mai mici.

Oricare ar fi motivele, industria de securitate a, în ultimul deceniu sau cam asa ceva, văzut o creștere fără precedent în acceptarea produselor low-cost din China. Preocupările privind calitatea acestora continuă să persiste, și rămâne de văzut modul în care industria se reglează la situația în viitor.

atutech • July 17, 2015


Previous Post

Next Post