Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Sistem de management video de la Tyco

Sistem de management video de la Tyco

Produse de securitate a introdus versiunea 4.8, cea mai noua versiune a sistemului de management al video de Victor (VMS) și VideoEdge înregistrare video de rețea (NVR), adăugând mai multe instrumente noi de investigație pentru a simplifica și mai mult raportarea incidentelor pentru operatorii de supraveghere ocupat.

Cea mai noua versiune a lui Victor permite operatorilor de a construi rapid și clipuri edita video ale unui incident specific, reducând timpul petrecut căutând dovezi video de ore la doar câteva minute.

Cea mai noua versiune a lui Victor permite operatorilor de a construi rapid și clipuri edita video ale unui incident specific, reducând timpul petrecut căutând dovezi video de ore la doar câteva minute. Folosind noile caracteristici constructor clip și editor de imagine, operatorii pot împărți, tăiate, cultură, șterge și adăuga segmente relevante ale video pentru un clip în timp ce adăugarea de asemenea, informații direct pe imagine pentru acțiunile de documente mai bune apar în scenă.Aceste noi instrumente de management incidentelor face raportarea caz mai rapid și mai eficient pentru investigațiile interne și externe de aplicare a legii.

Operatorii de urmărire un subiect poate folosi acum instrument de supraveghere fereastră înregistrare Victor strângerea mai ușor toate videoclipurile aferente într-un singur fișier pentru a capta întregul incident, fără a fi nevoie pentru a colecta clipurile individual din diferite de înregistrare. Toate sistemele supraveghere video streaming într-un aspect selectat pot fi înregistrate simultan într-un singur fișier clip pentru export sau intern vizualizare.

“Capacitatea de a colecta rapid și eficient dovezile dreapta imediat după un incident este un economizor de timp critic în construirea unui caz”, a declarat Jammy DeSousa, Product Manager de Tyco Produse de securitate. “Aceste noi îmbunătățiri la puternica platforma Victor oferă o suită de investigații enterprise-class și instrumente de productivitate din industrie. Interfața intuitivă este conceput pentru a maximiza timp și resurse în care operatorul misiune mediu critice camera de control. “

Victor oferă capabilități de management camera îmbunătățite, inclusiv 360 fisheye camera dewarping client-side pentru exacqVision NVR.

Noul instrument de descărcare program clip permite operatorilor de supraveghere pentru a programa recuperarea automată a videoclipurilor recurente de care au nevoie pentru a revizui zilnic, de economisire pe utilizarea lățimii de bandă și eliberarea timpul petrecut de așteptare operator de manual videoclip pentru descărcare. Program clip descărcare permite utilizatorilor să personalizeze lungimea clipului, salvată și clip expirare. Utilizatorii pot, de asemenea, crea și salva machete de supraveghere personalizate. Dincolo de aspectele standard de, utilizatorii pot defini numărul de rânduri, coloane și raportul de aspect și merge celule împreună pentru a crea punctul de vedere care funcționează cel mai bine pentru nevoile lor specifice. Clientii enterprise pot aplica branding corporativ geamurilor de supraveghere dezactivate pentru opțiuni de personalizare adăugate.

În plus, Victor oferă capabilități de management camera îmbunătățite, inclusiv 360 fisheye camera dewarping client-side pentru exacqVision NVR. Pe partea de client înregistrări dewarping un flux video si elimina posibilitatea de înregistrare redundante, permițând utilizatorilor să zoom in și să navigați în imagine pentru mai multe detalii.

Utilizatorii vor putea, de asemenea să se precizeze ratele minime și maxime de înregistrare camera și de a primi notificări cu privire la nivelul lor specificate prin Client VideoEdge NVR și VideoEdge Hybrid NVR sau prin victor. Acest lucru oferă clienților VideoEdge monitorizare recorder automat pentru a asigura capacitatea de stocare optimă.

atutech • December 2, 2015


Previous Post

Next Post