Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Sisteme de alarma in ultima linie de aparare

Sisteme de alarma pentru acasa – Securitatea casei dumneavoastra este foarte importanta si nu ar trebuii trecuta cu vederea. Statistica spune ca exista o multime de oameni care vor incerca sa fure ceva sau sa sparga o casa pentru a face un ban rapid. Pentru a-ti proteja casa impotriva oamenilor de acest gen sistemele anti-efractie joaca un rol important. Sistemele de alarma moderne sunt foarte inteligente si sunt capabile sa te protejeze impotriva acestui tip de evenimente neplacute.

 

Cum functioneaza?

Exista in principal doua tipuri de sisteme de alarma. Una este monitorizata de catre o firma de paza si una este monitorizata de utilizatorul casnic. Sistemele de alarma monitorizate promit sa aibe grija de casa ta, astfel de fiecare data cand suna alarma un echipaj de paza si protectie bine instruit care va inspecta casa si va intervenii daca este nevoie inainte sa cheme politia.  Aceste sisteme de alarma sunt mult mai costisitoare datorita faptului ca pe langa costul sistemului de alarma, exista si un cost lunar catre firma de paza si protectie.

Pentru oamenii care nu doresc sau nu pot sa investeasca aceste sume mari in securitatea casei acestia pot cumpara sisteme de alarma rezidentiale cu GSM sau pe cablu care pot suna fara probleme proprietarul atunci cand exista o problema. Aceste alarme nu sunt monitorizate de catre o firma de paza ci chiar de catre utilizatorul casnic. In cazul unui eveniment de alarma aceasta va trimite un semnal de alarma catre numerele salvate. Un astfel de sistem are nevoie de o sirena integrata care suna puternic in cazul unui eveniment. Astfel se vor speria hotii si se vor alerta vecinii. Aceste sisteme de alarma te pot ajuta sa cresti securitatea casei tale.

Tipuri de sisteme de alarma

Exista o varietate de sisteme de alarma disponibile pe piata acestea sunt:

Sisteme de alarma PSTN sau GSM – Adica pot fi conectate la o retea de telefonie fixa sau pot avea un slot pentru cartela GSM.

Sisteme de alarma wireless sau cablate – daca alegi un sistem de alarma cablat te vei chinuii sa tragi cabluri, sa le ascunzi si vei avea multa dezordine in casa. Dar daca selectezi un sistem de alarma wireless va fi foarte usor sa conectezi toate dispozitivele la centrala de alarma si acestea vor comunica fara probleme daca distantele nu sunt mari.

Sisteme de alarma anti-efractie sau complete (care integreaza senzori de fum/inundatie/ etc.) – Sistemele complete se refera la mai multe tipuri de alarma, precum alarma atunci cand este pericol  de inundatie sau atunci cand e pericol de incendiu. Aceste alarme trebuie sa faca diferenta intre senzori atunci cand trimit alarme catre utilizatori. Doar asa vei putea fi pregatit sa infrunti problema aparuta acasa.

Daca acest sistem de alarma nu reuseste sa sperie hotii si acestia continua cu spargerea casei tale e bine mereu sa ai un sistem de supraveghere video. In interiorul casei bine ascuns cu camere de supraveghere de calitate HD pe tehnologie analogica pentru a fi cat mai stabile. Astfel chiar daca hotii reusesc sa fure ceva inainte sa vine politia vei avea dovezi video cu faptuitorii. Datorita acestor beneficii sistemele de securitate a casei au devenit tot mai populare. Poti gasii aceste tipuri de sisteme in magazinul online Atu Tech vezi aici – sisteme de alarma gsm sau sisteme de alarma wireless.

sisteme anti-efractiesisteme de alarmasisteme supraveghere

atutech • January 6, 2015


Previous Post

Next Post