Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Sistemele de supraveghere video wireless

Sistemele de supraveghere video wireless. Sint solutii mobile, care se pot monta temporar, si ofera solutii de supraveghere video Megapixel.

Camere supraveghere ip rezolutie Megapixel. Gama diversa de camere ip megapixel de interior sau de exterior , camere mobile sau fixe cu conectvitate LAN sau wireless pentru imagini cu o rezolutie superioara. Compatibile ONVIF. Camerele de supraveghere Ip megapixel, incep de la rezolutii de 720P, 960P sau 1080P care sint camere ip megapixel FULL HD (2 megapixeli). Aceste camere au nevoie pentru inregistrare si gestionare de inregistratoare video de retea (NVR) care la randul lor trebuie sa suporte aceste rezolutii megapixel. Producatori consacrati de echipamente si camere IP megapixel, Hikvision, Dahua, Hanbang sau Safer poti cumpara din acest magazin online gestionat de Atu Tech. Nu ezita sa cumperi camere ip megapixel, iti aduce o rezolutie suficient de generoasa pentru sistemul tau de supraveghere video digital HD.

Camera ip wireless 1 Megapixel cu stocare pe card de interior

camera-ip-wireless-1-megapixel-cu-stocare-pe-sd-card-825

iTunes-Store-HD-icon(3)Rezolutie HD pentru inregistrari de calitate

 

Camera de supraveghere  va ofera o calitate foarte buna a imaginii, rezolutia maxima fiind de 1280 * 720 pixeli. Este indicata pentru monitorizarea spatiilor interioare, precum locuinte, birouri, spatii comerciale. Deoarece include si microfon (suporta codare G.711 si G.726) aveti posibilitatea de a realiza supravegehere video si audio in acelasi timp. Poate fi folosita chiar si pentru supravegherea copiilor pentru ca dispune de comunicare bi-directionala. Constructia camerei IP va permite ca prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil sa o miscati in plan vertical si orizontal.

 

264Compresie video de ultima generatie h.264 

Compresia video este H.264 (cea mai buna din acest moment) iar camera poate sa livreze doua fluxuri video: unul cu care se efectueaza inregistrarea si unul pentru acces de la distanta si unul pentru accesul de pe terminalele mobile (compresie MJPEG). Pentru primele doua fluxuri aveti posibilitatea managementului de banda, pentru a regla spatiul ocupat de inregistrare. Scapati si de fire avand in vedere ca acest model include si modulul wireless. Sunt suportate cele trei protocoale, respectiv 802.11b/g/n.

Stocare pe card Micro SD 

 

Camera are slot pentru Micro SD Card unde se poate monta un card de memorie de pana la 32G pentru a salva pe acesta poze sau fluxuri video la detectia de miscare. Aveti posibilitatea de defini 4 zone sensibile la miscare.

La detectia de miscare camera IP poate fi setata sa inregistreze pe card sau pe un calculator.

 

Comunicare bi-directionala si inregistrare audio


Aceasta camera de supraveghere wireless include un microfon si un difuzor. Astfel puteti inregistra si video si audio simultan si va puteti face o imagine completa a unui eveniment. Sau puteti avertiza oamenii in timp real inainte sa faca un lucru pe care sa il regrete.

 Control Pan si Tilt wireless

 

Camera de supraveghere poate fi controlata wireless prin internet Pan / Tilt . Camera se poate rotii 355 de grade pe orizontala si 90 grade pe verticala.

atutech • September 21, 2015


Previous Post

Next Post