Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Smart Solution IP de la Hikvision

Cu popularizarea solutiilor IP , utilizatorii de pe piețele profesioniști caute nu numai o rezoluție mai bună , dar, de asemenea, tehnologii suplimentare pentru a îmbunătăți fiabilitatea , gradul de utilizare a imaginii , precum și funcționalități inteligente . Smart Solution IP Hikvision se concentrează exact pe acest obiectiv ! Scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor în management video , uimitoare Solutii inteligente IP Hikvision permit utilizatorilor să gestionezSmart Solution IP e în mod eficient fluxuri video uriașe și de a prelua imagini eveniment .

Inteligent IP este cel mai recent concept care aduce inteligență , eficiență , precum și delectare pentru supraveghere video moderne . Imbogatita cu tehnologii inteligente , Smart Solution IP Hikvision (inclusiv camere IP inteligent , camere PTZ Dome inteligent , și NVR-urile inteligente ) este conceput special pentru a oferi securitate inteligente în piață modernă .

Funcțiile de bază ale soluțiilor IP Hikvision inteligente sunt inteligent de detectare și Smart Search. Camerele de luat vederi Hikvision inteligent IP și camere de tip dom PTZ inteligentă de detectare a lăuda inteligent , cum ar fi de detectare a intruziunilor , de detectare -line de trecere , detectare audio și de detectare a feței . Fluxuri video de la eveniment aceste radare sunt “Smart tag-ul ” și apoi transmise unui RNV inteligent . Cu căutare inteligentă , NVR-ul inteligent permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință imagini eveniment relevant de căutare diferite tipuri de detectare .

atutech • November 15, 2014


Previous Post

Next Post