Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Supravegherea inteligentă și raportarea incidentelor sensibile

De-a lungul anilor, supravegherea video profesionala a fost cheia esențială pentru crearea unui mediu mai sigur. Cu toate acestea, un instrument trebuie să fie dezvoltat pentru a ajuta trece prin toate imaginile video, precum și gestionarea și salva detaliile importante. Cu Com-Sur, un Windows și mobile (iOS și Android), în funcție de supraveghere inteligent consolidarea și incidentelor software de raportare, utilizatorii pot spori supraveghere, crearea de rapoarte standardizate de incident inteligente, precum și o copie de rezervă a datelor relevante pentru totdeauna!

Supraveghere video a devenit mijlocul de-facto pentru a crea orașe mai sigure, locuri de muncă, și case. Cu toate acestea, instalarea de sisteme de supraveghere video este doar începutul. Unul are nevoie să facă mai mult. Unul ar trebui să poată să câștige informații de la video, care va ajuta la prevenirea pierderilor, reducerea riscurilor operationale, îmbunătățirea proceselor de afaceri, și ulterior de vânzări. În plus, în caz de crimă, rapoarte standardizate incidente inteligente create în PowerPoint ar ajuta la rezolvarea fărădelegi mai repede.

În cazul unui incident, DVR trebuie să fie accesat pentru a localiza filmul, și a fost prezentat organelor de drept. Aceasta este în cazul în care problema incepe, iar la următoarele întrebări vin în minte:

1. Ce se întâmplă dacă DVR-ul în sine este furat sau distrus?
2. Ce se întâmplă dacă DVR nu a reușit să înregistreze?
3. Ce se întâmplă dacă filmul se pierde din cauza unor erori umane, sau în mod deliberat șterse?

În general, pentru a prelua imagini, integratorii de sisteme (IS), care a instalat instalarea sistemului de supraveghere video sunt chemate, care poate fi o afacere consumatoare de costisitoare și de timp. Acum, odată ce filmul este găsit, partea afectată este necesar să se conecteze cu agenția adecvat de aplicare a legii și să explice întregul caz pentru a le. Dacă nu este un caz mare profil, nu există o șansă mare că agențiile de aplicare a legii, de peste impovarat ar fi în măsură să investească timp de ore asupra cauzei immedately.

În ceea ce privește agențiile de aplicare a legii, există câteva aspecte care le incarca, atunci când vine vorba de vizualizare imagini video. Unele dintre aspectele includ având pentru a viziona timp de ore de imagini de la diferite surse, mai ales atunci când există un incident care a avut loc la un loc nu sunt acoperite direct de supravegherea video – de exemplu, în cazul bombardamentelor Boston maraton. În astfel de cazuri, agențiile de aplicare a legii trebuie să se bazeze pe imagini derivat de la video capturate de afaceri locale și / sau supraveghere video publice în jurul valorii de locul incidentului. Agențiile de aplicare a legii, de asemenea, de a face cu agregarea dureros de videoclipuri de la diferite surse și partajarea acestora cu alte agenții sau a publicului, precum și scrierea rapoartelor, care este de multe ori un proces manual și non-standard.
Mai mult decât atât, în timp ce camerele și sisteme de management video (VMS) sunt din ce în ce mai inteligente, dependența de alarme este în creștere pentru a detecta o excepție. Cu toate acestea, este bine cunoscut faptul că mai multe alarme false pot fi la fel de bine, ceea ce duce la o intervenție umană. Mai mult decât atât, este de asemenea imposibil să se bazeze doar pe tehnologia fatis. Pentru a decide dacă un sac lăsat în urmă de către un pasager pe un aeroport este o amenințare sau o eroare autentic, este necesară o anumită cantitate de intervenția umană sau de revizuire. Cu toate acestea, pentru că este greoaie de a revizui lungi ore de material, de revizuire este în general ignorat. Acest lucru ar putea duce la lipsă un eveniment care nu poate fi ridicată de către un VMS moderna, de exemplu, un run-uscat, sau Recce.

Este unanim acceptat faptul că, monitorizare supraveghere video este o sarcină plictisitoare și exigent. Potrivit cercetării efectuate de Poliție Cercetare Științifică, observatorii de supraveghere video au tendinta de a suferi de orbire video după 20 la 40 de minute de observare, adică, ei nu pot recunoaște obiectele din videoclip mai. De asemenea, este important de remarcat că cele mai multe DVR-uri reține, de obicei, video până la un maxim de 30 de zile, după care se suprascris. Dacă este nevoie de a avea acces la video după care, nu este posibil.

atutech • March 19, 2015


Previous Post

Next Post