Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Supravegherea video la servici

Cererea pentru camere de supraveghere video a crescut. Tot mai multi angajatori din Romania doresc sa instaleze camere e supraveghere la locurile de munca. Acestia doresc sa supravegheze activitatea personalului de serviciu dar si a celor care intra si ies din incinta. Sunt destinate pentru a proteja si pe angajator dar si pe angajat. Fie ca sunteti angajator sau angajat este important sa va simtiti in siguranta la locul de munca si sa fiti impacati ca afacerea dumneavoastra merge bine si ca angajatii isi fac treaba. Camerele de supraveghere ofera monitorizare 24/7 si astfel protejeaza bunurile tale si te ajuta cu dovezi atunci cand ai nevoie.

Exista diferite metode pentru a supraveghea angajatii la locul de munca. Managementul companiei poate utiliza diferite metode precum monitorizarea istoricului web, ascultarea telefonelor de servici sau supravegherea video. Sistemele de supraveghere video la locul de munca te ajuta sa solutionezi multe probleme pe care le are compania. In primul rand, angajatii vor fi mult mai productivi stiind ca sunt supravegheati. Apoi vei putea monitoriza procesul de productie de sus si iti vei putea da seama unde sunt probleme. Si vei elimina o parte din problemele legate de furtul angajatilor. Bineinteles ca pentru siguranta firmei aveti si personal de securitate angajat, insa cu un sistem de supraveghere video acestia pot fi mult mai eficienti. Intre angajati pot exista diverse divergente care nu se pot dovedii sau verifica. Dar daca ai un sistem de supraveghere vei stii mereu cine este vinovat. Chiar si angajatii tai vor beneficia de aceste camere de supraveghere si se vor simtii mult mai in siguranta cu ele. Inainte de a instala aceste sisteme de supraveghere video, compania trebuie sa le explice angajatiilor ce drepturi au si de se instaleaza aceste camere de supraveghere. Deasemenea acestea nu trebuie instalate in locuri in care ar invada intimitatea angajatiilor. Cum ar fi bai, vestiare, Sali de mese, Sali pentru pauza.

Sistemele de supraveghere si instalarea lor nu este chiar atat de costisitoare. Indicat este sa gasiti o firma specializata cu licenta de instalare autorizata de politie, deoarece doar astfel ve-ti putea folosii inregistrarile in instanta. Pachete de camere de supraveghere, sisteme de inregistrare si alte accesorii pentru supraveghere video le puteti gasii in magazinul online Atu Tech la preturi foarte bune, personalul magazinului este specializat in sisteme de securitate si va poate ajuta sa cumparati un sistem perfect pentru o aplicatie aparte.

supraveghere video

atutech • November 12, 2014


Previous Post

Next Post