Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Supravegherea video prin internet

Supravegherea video prin internet

Supravegherea video prin internet. O functie care a ajuns banala. Orice sistem de supraveghere video actual detine aceasta functie implicit.

Sistemele de supraveghere video actuale, bazate pe inregistratoare digitale standalone, au functia de vizualizare camere prin internet implicit.

Acum, pentru a beneficia de aceste functii de supraveghere video pe internet, trebuie sa aveti in vedere cateva detalii:

  1. Sa aveti la locatia unde se instaleaza aceste inregistratoare serviciu de internet activ, preferabil cu IP FIX pentru nu folosii servicii de Cloud sau DDNS
  2. Sa aveti la locatia de unde se supravegheaza prin internet  serviciu de internet, fie pe telefonul mobil fie pe calculator Desktop
  3. Sa aveti acces la routter pe locatia unde se instaleaza sistemul de supraveghere pentru a face partea de setari port forwarding necesare funtionarii corect pe internet.

Este foarte important cand alegeti echipamentul de supraveghere, trebuie sa aveti in vedere ca firma care va livreaza echipamentul sa va ofere si suportul tehnic , de preferabil GRATUIT pentru a realiza setarile care sint necesare, pentru supraveghere video pe internet. Firma noastra Atu Tech, realizeaza acest lucru, gratuit pentru ca consideram acest lucru perfect normal.

atutech • April 10, 2015


Previous Post

Next Post