Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Suspect de spionaj economic a fost retinut la sediul Dahua

Hangzhou, China / 26 noiembrie 2014 – Un suspect de spionaj comercial a fost prins in sediul din Dahua  din  China pe 19 noiembrie și a fost predat poliției locale imediat . În timpul interogatoriului , suspectul a mărturisit că a fost instigat de un concurent important al lui Dahua pentru a colecta informatii comerciale confidențiale de la Dahua Technology .

Imagini multiple indică faptul că suspectul apare in zone importante din sediul Dahua de mai multe ori cu un card de acces fals . Materiale comerciale confidențiale a fost găsite în cardul SD al camerei spion din ochelarie purtait și utilizate de către suspect. Alte materiale legate de o altă societate din Hangzhou din aceaiasi industrie, sau constatat în materiale filmate de acest suspect

Dahua se simte șocata și indignata de acest comportament rușinos și își rezervă dreptul de a lua măsuri legale . Ca si corporatie inovatoare , Dahua Tehnologie pledează pentru a construi un mediu concurențial deschis și echitabil , în scopul de a facilita dezvoltarea industriei într-un mod sănătos .

atutech • December 3, 2014


Previous Post

Next Post