Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Tehnologia Starlight de la Dahua implementata la camerele IP

Dahua Technology , un producător de lider mondial și furnizor de produse de supraveghere video cu sediul in Hangzhou, China aduce noi niveluri de securitate pentru transport, retail si management de parcare cu introducerea Seria Camere foto Starlight rețea.

Performanțe remarcabile
cum sugerează și numele, camera seria Starlight este un dispozitiv ideal pentru monitorizarea scăzut condiții de lumină cu 0.005Lux / F1.65 sale (Color) din iluminare lumină. Caracteristicile camera de 2 megapixeli, 1 / 1,9 “progressivescan senzor de imagine CMOS pentru captarea imaginilor color, precum si suporta pana la maxim 50 / 60fps @ 1080p codare. Wide Dynamic Range (WDR) are 120dB si ofera de înaltă performanță în zone extrem de luminoase, întunecate sau în lumina de fundal.

Mai mult decât atât, Dahua in-house scenă inteligentă Adaptive (SSA) sprijină comutare automată între diferitele scene, permițând utilizatorilor să experimenteze performanțe excelente lumină scăzută camerele de luat vederi. Pentru a vorbi de Camera PTZ Dome, distanța IR de DH-SD6AL230F-HNI este de până la 500 de metri și IP67 sale oferă mai mult la nivel înalt a capacităților apă și la praf.

Caracteristici inteligente
camera serie Starlight nu numai prezinta performanțe excelente în condiții de iluminare dificile, dar are, de asemenea o gamă largă de detectii inteligente, cum ar fi detectarea sabotaj, detectare video de inteligent și de analiză inteligentă. Tamper detectare poate fi împărțită în detectarea masca video, defocalizare detectare și de detectare a scenei schimbare. Videodetectare inteligentă include detectare Tripwire și de detectare a intruziunilor. Funcția sa de analiză a imaginii oferă un mod integrat și simplu pentru a efectua analize pe imagini.

În plus, camerele de luat vederi Starlight sprijini persoanele de numărare și harta căldură. Harta de căldură permite utilizatorilor să identifice punctele fierbinți și zonele moarte în lumină scăzută. În ceea ce privește Camera PTZ Dome, acesta susține o urmărire automată care poate fi activat manual sau prin programarea. Detecții inteligente oferă utilizatorilor încrederea de a proteja în siguranță, ziua lor de proprietate si noapte.

Camera serie Dahua Starlight poate merge perfect cu NVR-urile multi-brand prin ONVIF Profil S. Între timp cu Dahua super-4K NVR, NVR608-128-4K, aceasta oferă max 18 canale IP camere intrări și lățime de bandă de intrare este de până la 384Mbps. Și sprijină rezoluție de 12 megapixeli previzualizare și redare.

Seria Dahua Starlight are o soluție rentabilă flexibil și de perspectivă pentru condiții precare de iluminare scăzută.

Modele recomandate:
DH-IPC-HF8281E-2MP Starlight Ultra-Smart Network Camera
DH-IPC-HFW8281E-Z-2MP Starlight Ultra-inteligent Camera de rețea (acceptă obiectiv motorizate)
DH-IPC-HDB (W) 8281-Z-2MP Starlight Rețeaua Ultra-inteligent Camera (IR) Dome (acceptă obiectiv motorizate)
Camera DH-SD6AE230F-HNI-2MP Full HD 30x Starlight rețea IR PTZ Dome
Camera DH-SD6AL230F-HNI-2MP Full HD 30x Starlight rețea laser IR PTZ Dome

atutech • April 24, 2015


Previous Post

Next Post