Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Vivotek actualizeaza software-ul de centralizare VAST la versiunea 1.10

Îndeplinirea angajamentul pentru a îmbunătăți performanța de VAST, VIVOTEK are placerea sa anunte lansarea Versiunea VAST 1.10. În această versiune, VIVOTEK introduce noi caracteristici avansate pentru utilizatorii vast, în special, copac logică și Integrării Event Standard VCA.

VAST este video profesionale / software de management VIVOTEK de auto-a dezvoltat centrală pentru gestionarea produselor de supraveghere IP.

Proiectat cu funcții și caracteristici intuitive, VAST oferă suporturi nelimitat la camere, servere și clienți într-o structură sistem ierarhic, eficient și eficace de monitorizare, înregistrare, redare și management de declanșare eveniment.

Noul Arborele logică și VCA Integrării Eveniment Standard are în VAST versiunea 1.10 a facilita instalatorilor și integratori de sistem pentru a construi sisteme de supraveghere robuste probleme.

 copac logică: Anterior, liste camera au fost prezentate doar ca nume de dispozitive non-ierarhice. În versiunea 1.10, utilizatorii pot categorisi liste camerei bazate pe cerințele personale și preferințele, permițându-le să creeze liste ierarhice care cresc ușurința de accesare camere pe toate site-urile.

 VIVOTEK On-camera VCA Integrare Eveniment: VIVOTEK lider sisteme de supraveghere video IP a lansat pachetul de aplicatii de analiza de conținut video de auto-dezvoltate (VCA), care include trei funcții principale: Domeniul de detecție, Linie Crossing detectare și vagabondaj Detectarea. În Versiunea 1.10, pachetul VCA este complet integrat în platforma VAST. În plus față de evenimentele standard de VCA, VAST acum poate arăta direct reguli eveniment în modul vizualizare în timp real

atutech • May 26, 2015


Previous Post

Next Post