Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

VIVOTEK și Genetec anunța cooperare strategică de sprijin Stratocast Cloud Platform și codeul H.265

Împreună cu o creștere continuă și extinderea aplicațiilor de supraveghere, cererea pentru sisteme mai eficiente, inteligente și rentabile de supraveghere continuă creștere. Angajamentul de a oferi cele mai avansate solutii de supraveghere pentru clienții săi evaluate la nivel mondial, VIVOTEK , lider mondial rețea aparat de fotografiat marca, a falsificat o colaborare strategică cu Genetec , un IP furnizor global de solutii de securitate unificate. VIVOTEK anunță această săptămână integrarea camerelor sale de a sprijini Stratocast, serviciu de supraveghere video cloud-based Genetec lui, și sprijin viitoare pentru camerele sale H.265 în Centrul de securitate Genetec.

“Prin acest parteneriat strategic, VIVOTEK va deveni primul producător cameră de rețea de a integra dispozitivele sale de Stratocast de pârghie a lansat recent protocolul Genetec Cloud Link.”

Stratocast permite clienților să implementeze rapid un sistem fiabil și ușor de utilizat de supraveghere video care evită complexitatea gestionării hardware local prin înregistrarea în siguranță, videoclipuri în nor. Întreprinderile mici și mijlocii mici și mijlocii (IMM-uri-) pot profita de camere Vivotek și Stratocast pentru a implementa un sistem extrem de accesibil și convenabil de supraveghere video din cadrul norului pe care le pot accesa de pe orice dispozitiv de internet activat. Odată cu integrarea de așteptat să devină disponibile în vara 2015, VIVOTEK va dezvolta, de asemenea, un “pachet Stratocast VADP” pentru VIVOTEK Camere IP prin intermediul Platformei Sistem de VIVOTEK Application Platform Dezvoltare Open (VADP) pentru a asigura o configurare sistem rapid și fără sudură.

În ceea ce cererea de rezoluție mai mare și o calitate video clară crește, H.265, video de înaltă eficiență tehnologie codec, continuă să conducă dobânzii de piață. Astăzi, H.264, H.265 predecesorul lui, este codecul standard acceptat utilizat de majoritatea producătorilor de securitate. Odată cu lansarea de noi echipamente compatibile-H.265, utilizatorii finali vor putea beneficia de lățime de bandă redusă prin compresie video mai mare. Deplin conștienți de aceste progrese, VIVOTEK a alocat resurse considerabile de cercetare și dezvoltare în dotarea camerele sale de rețea cu H.265 pe parcursul anului trecut.

VIVOTEK lucrează în colaborare cu Genetec pentru a dezvolta integrare pentru camere de H.265 pentru a asigura performanța și compatibilitatea în Centrul de securitate Genetec. Prin adoptarea H.265, utilizatorii finali VIVOTEK și Genetec se pot bucura de un cost total de exploatare redus datorită ratei de compresie ridicată a imaginii și consum redus de depozitare.

“Suntem incantati ca clientii nostri servicii de supraveghere video, Stratocast cloud-based va avea acum o alegere extins de camere de rețea de la VIVOTEK”, a declarat Francis Lachance, Director de Product Management, Genetec. “În plus, alianta nostru strategic de a dezvolta și susține codec H.265 cu camere Vivotek va permite clienților Centrul de securitate enterprise pentru a beneficia de acest nou format de compresie pentru lățime de bandă redusă și calitatea video îmbunătățită”, a adăugat Lachance.

William Ku, Vice President, Brand Business Division, VIVOTEK a declarat: “Suntem incantati sa avem cooperarea strategică cu Genetec pe serviciul cloud Stratocast și sprijinul H.265, care întărește, fără îndoială, competitivitatea noastră în piață și oferă clienților noștri cu mai mult soluții complete și unite sub un astfel de mediu de piață competitiv și conectat. VIVOTEK, este deja cunoscut pentru capacitatea superioară de procesare a imaginii, și “va continua în strânsă colaborare cu partenerii noștri de software pentru a explora mai multe soluții inovatoare și avansate pentru a face lumea mai sigură și într-adevăr mai bine.”

atutech • April 24, 2015


Previous Post

Next Post